Insaf Bro Responsive Blogger Template

Insaf Bro Responsive Blogger Template

Description

It's been a long time not sharing because I was busy taking care of the son of the RT who was a woman who had grown up: D so I was a man busy chatting with him, now on this occasion I will share the Insaf Bro template Responsive Blogger Templates are in Indonesian, use translate, sometimes you get the wrong words hahahaha ....
Because hebo is the hobby of the Invert Pro template the latest version talked about by bloggers, I tried to copy the display a little bit, even though it's a bit different its feature features. in terms of appearance, including my edit is ok, because I re-edit from Invert Pro first version be like this
Remove Bugs and fix header

Features

  • Responsive
  • Mobile Friendly
  • SEO Friendly
  • Personal Blog
  • Dynamic Heading
  • 2 Column Style
  • List Style
  • Light Base Theme Color
  • Minimalist
  • Auto Read More with Thumbnail
  • Responsive Ad Slot
  • Breadcrumbs
  • Related Posts with Thumb / List
  • Social Share Button
  • Responsive Top Navigation
  • Unlimited Numbered Page Navigation
  • Smooth Scroll back To Top
  • Custom 404 Page
  • Custom Contact Form
  • Follow Us Widget
  • Newsletter Widget
  • 2 Option Sitemap Widget
  • Comments System : Disqus
  • More...

Pertanyaan Umum (FAQ)

Visitor   : Template ini asli apa palsu gan ?
Admin   : asli gan buat blogger , palsu buat wp
Visitor   : Template Nulled ya hayooo . ngaku  ketahuan ?
Admin   : Setahu saya Nulled ada nya di wp gan , gak tau deh soal nya hasil Nyontek css dan script aja kang mas
Visitor   : ini template dasar nya dari invat pro terbaru ya gan ?
Admin   : Bukan gan , masih template jaman kuda menjajah , udah di lupa kalie ama pembuat nya 
Visitor   : Ko gak mirip dengan aslinya sih gan ?
Admin   : iya gan saya miripin tetangga agan, soal nya sementara edit  tetangga agan lewat , kalau mau mirip Beli donk di idntheme
Visitor   : Template nya Jelek Baget cuih......
Admin   : iya gan template ini masih mending , daripada muka agan yang gak beraturan 
Visitor   : Buruk banget ni template  , tapi saya suka gan . gimana tu gan ?
Admin   :  Agan gila ya ?
Bagi kamu yang ingin Pasword Template ini silahkan kontak Admin disini gratis ko' ( Kontak Kami disini Woy )

Ingat jika ingin membagikan di blog nya juga  jangan merubah Nama nya dan mengatakan template ini premium  , karena template ini hanya editan semata yang Asli dan Premium ada di Idntheme ok ?
Pasword : JagoClonenetralid232